1. Davor Badrov

  Davor Daki Badrov je bosansko-hrvatski pevač narodne muzike koji je karijeru započeo kada je imao 15 godina. Rođen je 21. septembra 1992. godine u Vitezu
 2. Bajaga & Instruktori

  Bajaga i instruktori je jugoslovenska i srpska rok grupa. Grupu je osnovao kompozitor, tekstopisac i gitarista Momčilo Bajagić Bajaga u Beogradu 1984. i grupa je i dan danas aktivna.
 3. Boban Zdravković

  Slobodan „Boban“ Zdravković (Pasi Poljana, Niš, FNRJ, 16. maj 1962) je srpski pevač turbo-folk i pop-folk muzike. Slobodan „Boban“ Zdravković je rođen u selu Pasi Poljana kod Niša.
 4. Tony Cetinski

  Antoni „Toni“ Cetinski (Pula, 31. maj 1969) hrvatski je pevač. Počeo je pevati sa 15 godina sa lokalnim grupama na gitarijadama. Njegov omiljeni instrument je klavir, a pored toga svira bubnjeve i bas-gitaru.
 5. Jala

  Jasmin Fazlić (Sarajevo, 16. oktobar 1986), poznatiji pod scenskim imenima Jala i Jala Brat, bosanskohercegovački je reper i kantautor. Muzikom se počeo baviti sa 14 godina.
 6. Anči

  Andrijana Dabetić Anči rođena je 1972 godina u Beranama. Počela je da peva sa šest godina na dečjim priredbama, koje su se u to vreme često održavale. Već sa 15 godina imala je svoj prvi orkestar koji je radio pri KUD-u Berane.
 7. Babe

  Babe su srpska rok supergrupa iz Beograda, osnovana 1992. godine kao samostalni projekat Žike Milenkovića (Bajaga i Instruktori), Gorana Čavajde (Električni orgazam) i Zorana Ilića - Ilketa (Riblja Čorba).