1. Tony Cetinski

  Antoni „Toni“ Cetinski (Pula, 31. maj 1969) hrvatski je pevač. Počeo je pevati sa 15 godina sa lokalnim grupama na gitarijadama. Njegov omiljeni instrument je klavir, a pored toga svira bubnjeve i bas-gitaru.
 2. Jala

  Jasmin Fazlić (Sarajevo, 16. oktobar 1986), poznatiji pod scenskim imenima Jala i Jala Brat, bosanskohercegovački je reper i kantautor. Muzikom se počeo baviti sa 14 godina.
 3. Anči

  Andrijana Dabetić Anči rođena je 1972 godina u Beranama. Počela je da peva sa šest godina na dečjim priredbama, koje su se u to vreme često održavale. Već sa 15 godina imala je svoj prvi orkestar koji je radio pri KUD-u Berane.
 4. Babe

  Babe su srpska rok supergrupa iz Beograda, osnovana 1992. godine kao samostalni projekat Žike Milenkovića (Bajaga i Instruktori), Gorana Čavajde (Električni orgazam) i Zorana Ilića - Ilketa (Riblja Čorba).
 5. Era Ojdanić

  Andrija Era Ojdanić je folk pevač koji na estradi postoji već preko 40 godina. Osim bavljenja muzikom, Era se bavi i ugostiteljstvom, pa tako poseduje poznati restoran i motel „Era i sin“ koji se nalazi u blizini Beograda na Ibarskoj magistrali.
 6. Elma

  Elma Sinanović (rodj. Numanović) je rodjena 5.08.1974. u Novom Pazaru. Nakon završetka mature 1993.godine pojavljuje se na takmičenju pevača amatera i osvaja- prvo mesto.
 7. Ivan Zak

  Ivan Volarić - Zak (26. april 1979.), je hrvatski pevač pop i turbofolk muzike. Muzikom se počeo baviti veoma rano, sa 6 godina počeo je da svira gitaru, te krenuo i završio muzičku školu.
 8. Kadir Nukić

  Kadir je rođen 17.02.1964 godine u Zvorniku,pjevač je narodne muzike i sa mnogo uspjeha radi svoj posao.Na Estradi je prisutan već dugo vremena.Trenutno živi u Wien, Austrija sa porodicom.
 9. Lana Jurčević

  Lana Jurčević je jedna od najslušanijih hrvatskih pevačica. Rođena je 7. novembra 1984. godine u Zagrebu. Majku Esmu i oca Damira smatra svojom velikom podrškom pa je teško podnela njihov razvod.
 10. Marina Komljenović

  Marina Komljenović rođena je 11.11 u Tesliću BiH. Od malena pokazuje veliki talent za muziku i već od malih nogu biva zapažena od ljudi iz sveta muzike. Dolaskom rata zajedno sa porodicom napušta voljeni rodni grad i odlazi u Hrvatsku.