Elena & 2Bona – Colombiana

Tekst pesme

REF.
Лепам на беат, лепам на пара
Нема стрес кога има аванс
Спушти го на под, љуља као брод
Гори терво, дај отпоново
Co-Co-Colombiana, alkohol, ljubav, Colombiana
Спушта га на под, љуља као брод
Гори терво, дај отпоново

А ја к’о Rossi Valentino
Секоја твоја кривина ја возам диво
Нема рози, нема кино, има само облак од димот
Гардот и паѓa доле за да зголеми либидо
Да нема стрес замотај кец
Хаљина тесна, без долен веш
Грмиме к’о Тесла, 2Бона е бренд
Нема векје рани ама сипаме Moet

Svi pitaju za nju, ona kaže: “Ne znam ko sam”
I tako dan za dan
Ne znam kol’ko vredim, Ali znam koliko koštam
Loše je, dobro sam

REF.
Лепам на беат, лепам на пара
Нема стрес кога има аванс
Спушти го на под, љуља као брод
Гори терво, дај отпоново
Co-Co-Colombiana, alkohol, ljubav, Colombiana
Спушта га на под, љуља као брод
Гори терво, дај отпоново

Сјаам Mercedes-Benz, звук тресе се
Лагано ми тече се
Лагано ви земам се
Пукам beat, пукам ко ЦЗ
Сум “lit” trap king, филмот е јак топ тим
И не сум гад no ти, неможеш да си in
So high, а ја
Идеја дај ја, а ја
И викам прај ја, прај ја
Colombiana дај ја
Lit, гори, fire
Шампиони мамо
На врвот е многу ладно
Понекад се осекјам само

Ulazi k’o maniac
Smeje se, ne smeje
Gde su pare, nije joj do bleje
Krevet njen za sve je
Za dušu samo haram
Nema kog da voli, kaže: “Pusti me da spavam”

Svi pitaju za nju
Ona kaže: “Ne znam ko sam”
I tako dan za dan
Ne znam koliko vredim
Ali znam koliko koštam
Loše je, dobro sam

REF.
Лепам на беат, лепам на пара
Нема стрес кога има аванс
Спушти го на под, љуља као брод
Гори терво, дај отпоново
Co-Co-Colombiana, alkohol, ljubav, Colombiana
Спушта га на под, љуља као брод
Гори терво, дај отпоново


loading...


Muzika:
Tekst:
Aranžman:

loading...

Nedavno dodato