Goga Sekulić

Goga SekulićGordana “Goga” Sekulić (Pljevlja, SFRJ, 27. februar 1977) srpska je turbo folk i pop-folk pevačica.

Započela gimnaziju, završila srednju turističku, a kasnije i višu poslovnu školu u Beogradu.

Snimila je osam albuma: “Ljubavnica”, “Lepša i bolja”, “Gubim kontrolu”, “Po zakonu”, “Srce na pauzi”, “Zlatna koka”, “Ja sam probala sve”i “Ponovo rođena”.

Posle tri uspešnih albuma (“Ljubavnica”, “Po zakonu”, “Opasno po život”) Goga je izdala 2006. godine album “Gaćice”, na kojem se nalaze pesme “Gaćice”, “Seksi biznismen”, “Tvoje oči”, “Može, može”i ostale.

Bila je i učesnica Velikog Brata VIP, 2007. U julu 2008. godine je izdala svoj najnoviji album kojem je dala naziv “Zlatna koka”na kojem se nalaze pesme kao što su “Zlatna koka”, “Klošar”, “Kazaljke”, “Devojke devojke”i druge.

Pevačica je 2011. izdala album “Ja sam probala sve”sa kojeg se izdvojila pesma “Muška lutka”. Samo par meseci kasnije objavljuje pesmu Vuče lopove sa Jasminom Jusićem, koja beleži višemilionske preglede.

U maju 2013. se udala za Igora Ramovića koji je posle dva meseca preminuo od raka pankreasa.

U aprilu 2014. Sekulićeva se pojavila na Pikovom festivalu sa pesmom “Rekord sam oborila”te se plasirala u finale takmičenja, pesma je zabeležila veliki uspeh i po broju pregleda na sajtu Jutub-u ušla je u top 3. Nakon albuma Ponovo rođena koji je slabo prošao kod publike, Goga je odlučila da se prijavi na drugi Pinkov festival sa pesmom Da na tebe ne liči. Krajem 2015. godine izbacuje pesmu gde gostuju Trajko i DJ Todor na singlu pod nazivom “Ovaj grad”. U aprilu 2016. godine izdaje novi singl “Morka i
znojava” koji je postao pravi letnji hit. Goga je veliku pažnju skrenula na sebe u poznatom rijalitiju Farma u 6. sezoni, svojim učešćem, ušla je sa tajnim zadatkom, a rijaliti je napustila u rekordnom roku za nepunih 24 sata, bila je diskvalifikovana zbog fizičkog nasilja. Goga je obradila pesmu poznazu bugarsku pesmu “Koy shte kara vlaka” zbog zarazne melodije i nazvala je “Loto devojka” za koju je snimnjen i spot. Premijera je održana 9. jula 2016. na Jutubu.

Tekst je preuzet sa stranice Wikipedia.

Linkovi: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter

Albumi:

Singlovi:

Izvođač:

Album:

Napisi komentar