1. Autogeni Trening

  Bend postoji od 2000. god. Autogeni Trening su: Dino Kapetanović, Bojan Bojanić i Veljko Vučurović, koji je na mjestu basiste zamjenio dugogodisnjeg člana Iliju Kojovića, u februaru mjesecu 2009. godine
 2. Alisa

  Bend je formiran 1984. godine od strane Miroslava Pileta Živanovića (vokal), Predraga Cvetkovića (bubanj), Aleksandra Kićanovića (klavijatura), Zorana Jančeskog (gitarista) i Marka Glavana (bas gitara).
 3. Asim Brkan

  Asim Brkan (Mostar, 14. oktobar 1954) istaknuti je bosanskohercegovački pjevač, muzičar i umjetnik. Rođen je 14. oktobra 1954. godine u Mostaru. Otac mu se zvao Ibro, a majka Bisera.
 4. Atomsko sklonište

  Sadašnji frontmen pulske grupe Atomsko sklonište, Bruno Langer rođen je u Rijeci, deo detinjstva proveo je u Zagrebu, a zatim se trajno vezao za Istru i Pulu. Kao četrnaestogodišnjak
 5. Ajs Nigrutin

  Vladan Aksentijević, poznatiji kao Ajs Nigrutin ili Ajzak (Beograd, 12. avgust 1977) srpski je hip-hop muzičar. Član je grupe Bed kopi.
 6. Alen Slavica

  Alen Slavica (Karlovac, 23. prosinca 1964.), hrvatski glazbenik i pjevač. Objavio je 14 albuma i zadnjih godina više singlova, od kojih su albumi “Šarene oči”, “Ispod tvoga jastuka”, “Ti si moja sretna zvijezda”
 7. Alogia

  Alogia je grupa koja je nastala po ideji braće Srđana i Miroslava Brankovića. U početnoj postavi bend je radio sa 2 pevača - Nikola Mijić i Ivica Lauš (obojica su finalisti 3K dur ciklusa), kasnije je kao stalni član i frontmen ostao Nikola Mijić.
 8. Ana Stanić

  Ana Stanić je rođena 08. decembra 1975. godine u Nišu. Još kao mala se zanimala za muziku. Sa porodicom se sa samo 8 godina preselila u Beograd. Sa 10 godina na ekskurziji pevajući pesmu „Piši,piši mi“