1. Baka Prase

  Bogdan Ilić (Beograd, 16. septembar 1996), poznatiji kao Baka Prase (stilizovano BakaPrase), srpski je pevač koji je široj javnosti postao poznat snimajući video-klipove za sajt Jutjub. Nosi titulu najpopularnijeg jutjubera u Srbiji
 2. Brkovi

  Brkovi su hrvatski turbofolk-pank rok sastav iz Zagreba. Udaljene žanrove su duhovito spojili u melodioznu cjelinu. Od turbofolka koriste emotivne stihove spojene sa žestinom pank roka i težinom hevi metala.
 3. Bjesovi

  Bjesovi su rok-grupa iz Gornjeg Milanovca. Osnovani su krajem osamdesetih pod nazivom „Bader Majnhof“, da bi zbog pritiska tadašnje gradske vlasti promenili ime u „Sent Galen“, pa „Čajna blu“ i konačno
 4. Beki Bekić

  Behljulj Behljulji (Gusinje, 29. novembar 1961), poznatiji pod imenom Beki Bekić, crnogorski je pevač narodne muzike i kompozitor poreklom iz Gusinja.
 5. Black Deni

  U muzičke vode uplovio je 1998. godine, kada se na nagovor svog prijatelja prijavio na takmičenje pjevača amatera u Švicarskoj, na kojem je osvojio 2. mjesto. Tada je odlučio da će mu muzika i pjevanje, pored informatike, biti dodatno zanimanje.
 6. Baja Mali Knindža

  Mirko Pajčin (selo Gubin, Opština Livno, SFRJ, 13. oktobar 1966), poznatiji pod pseudonimom Baja Mali Knindža, je srpski folk pevač. Rođen je u selu Gubinu, gde je završio osnovnu školu.