1. Ekatarina Velika

  Ekatarina Velika (skraćeno EKV) je bila rok grupa iz Beograda i jedna od najuspešnijih i najuticajnijih grupa na prostoru bivše Jugoslavije. Srž benda činili su gitarista i pevač Milan Mladenović
 2. Elvira Rahić

  Elvira Rahić (1. septembar 1975., Skoplje, SFRJ) je bošnjačka turbo-folk pevačica makedonskog porekla. Odrasla je u Sjenici. Svoju muzičku karijeru je započela 1991. godine u gradu Sarajevu.
 3. Energija

  Osnivač grupe Energija i pisac većine pesama je Đorđe Anđelić - Džo. Sarađivao je sa Ivanom Petrovićem, Jelenom Simić, Dream Team-om, Miletom Novkovićem i Anom Kokić. Posle pauze grupa Energija izdaje novi album
 4. Elitni Odredi

  Elitni odredi je bivša srpska hip hop i R&B grupa iz Beograda formirana 2005. godine. Grupu čine dva člana, Relja Popović poznat kao „Drima“ i Vladimir Matović poznat kao „Vonta“.
 5. Elena Risteska

  Elena Risteska (27. april 1986) je makedonska pevačica i tekstopisac, predstavnica R. Makedonije na Pesmi Evrovizije 2006. Rođena je u Skoplju, tadašnja SFRJ, današnja Republika Makedonija. 2002
 6. Emma Lapin

  Emma Lapin rođena 30.03.1994 godine u Beogradu, u Srbiji. Odrasla je u poštenoj, obrazovanoj i dobroj porodici. Sa svojih 18 godina osamostalila se i preselila u svoj sopstvenI dom u kojem trenutno živi.
 7. Elena Todorović

  Rođena u Kragujevcu 31. XII 1978. godine, Elena od malena pokazuje veliko interesovanje i talenat za muziku. Uz pomoć oca koji je bio profesionalni muzičar, svoje prve note je odsvirala i otpevala u nižoj muzičkoj školi
 8. Ella B.

  Beogradjanka Branka Buljovčić je široj publici poznata kao Ella B. Prvi album “Ajkula” je usledio (1996. godine), što je značilo ujedno i njen proboj na pop-dens scenu. Pesmama “Kamikaza”, “Nova godina”
 9. Emina Jahović

  Emina Jahović Sandal (Novi Pazar, 15. januar 1982) srpska je kantautorka, glumica i manekenka. Popularna je na celom Balkanu kao "Emina Jahović", a u Turskoj i šire kao "Emina Sandal" ili "Emina Jahović Sandal".
 10. Ena Popov

  Ena Popov (Novi Sad, 9. oktobar 1986) je srpska pevačica, TV voditeljka i bivša učesnica „Velikog brata“. Rođena je 9. oktobra 1986. godine u Novom Sadu. Osnovnu i srednju školu je završila u Novom Sadu.
 11. Esad Plavi

  Esad Muharemović (Tešanj, 22. februar 1965) bosanskohercegovački je pop-folk pevač. Njegove poznate pesme su: „Samo gost“, „Šeherzada“, „Za mene mrtva si“ i „Ja sam čovjek izbjeglica“. Živi i radi u Holandiji
 12. Električni orgazam

  Električni orgazam je rok grupa iz Beograda. Bend je osnovan januara 1980. godine, nakon koncerta grupe Leb i sol. U kafani „Mornar“ grupu osnivaju Srđan Gojković Gile, Ljubomir Jovanović Jovec (dotadašnji bubnjar i gitarista grupe Hipnotisano pile) i orguljaš Ljubomir Đukić.
 13. Era Ojdanić

  Andrija Era Ojdanić je folk pevač koji na estradi postoji već preko 40 godina. Osim bavljenja muzikom, Era se bavi i ugostiteljstvom, pa tako poseduje poznati restoran i motel „Era i sin“ koji se nalazi u blizini Beograda na Ibarskoj magistrali.
 14. Elma

  Elma Sinanović (rodj. Numanović) je rodjena 5.08.1974. u Novom Pazaru. Nakon završetka mature 1993.godine pojavljuje se na takmičenju pevača amatera i osvaja- prvo mesto.
 15. Enes Begović

  Enes Begović je još kao tinejdžer 1978. prošao na audiciji za vokalnog solistu što dalje usmerava tok njegovog profesionalnog opredeljenja. Profesionalno je počeo da se bavi muzikom tek 1985. godine