1. Goran Bare

  Goran Bare (Vinkovci, 16. kolovoza 1965.) je hrvatski glazbenik poznat kao osnivač i glavni vokal vinkovačkog rock sastava Majke.
 2. Gretta

  Gretta je zagrebački rock kvartet osnovan u proljeće 2004. godine. Brojnim uspjesima na demo festivalima privlači pažnju publike i medija, a prvi dvostruki singl “Daj, daj / Sanjajmo” je zainteresirao diskografe
 3. Goci i Lazo

  Članovi grupe su Goran Ristić Goci i Lazar Lazo Pajčin, klavijaturista im je Duško Vulić Roca, nastali su početkom septembra 2014 godine posle prestanka saradnje Gocija sa Žarom Đukićem
 4. Gordana Stojićević

  Gordana „Goca“ Stojićević Janković srpska je pevačica izvorne i folk muzike. Sa svega dvanaest godina pobedila je na festivalu Homoljski motivi, sa vlaškom pesmom Mndra mja.
 5. Generacija 5

  Generacija 5 je jugoslovenska i srpska rok grupa. Grupa je osnovana u Beogradu sredinom 1977. godine. Prvu postavu su činili klavijaturista Dragoljub Ilić, bubnjar Boban Đorđević, pevač Jovan Rašić
 6. Goran Karan

  Goran Karan (2. april 1964, Beograd) je hrvatski pevač iz Splita. Karijeru je počeo kao pevač hrvatskog rok sastava Big Blue, pre nego što će postati solo izvođač 1997. godine.
 7. Gala

  Vesna Galiot Gala, prva srpska dens pevačica, koja je bila profesionalno aktivna od 1990. do 2005. godine. Završila muzičku školu Kosta Manojlović, odsek solo pevanje i apsolvent informatike i statistike u Beogradu.
 8. Gibonni

  Zlatan Stipišić Gibonni, (Split, 13. avgust 1968.), je hrvatski muzičar. Džibonijeva muzika (svojevrsna mješavina popa, etno i world muzike) je posebna po jedinstvenoj, melanholičnoj mediteranskoj atmosferi i intimnoj lirici.
 9. Goca Božinovska

  Gordana „Goca“ Božinovska (16. januar 1965; Samaila, Kraljevo) srpska je folk, turbo-folk i pop-folk pevačica. Pre nego što je postala poznata, pevala je u restoranima na Ibarskoj magistrali i živela sa Vesnom Zmijanac.