1. Joca Stefanović

  Jovan Joca Stefanović je popularni srpski pevač koji je karijeru započeo u “Zvezdama Granda”. Tokom takmičenja je svojim talentom i šarmom osvojio mnoga ženska srca, a nakon takmičenja se uspio izboriti za svoje mesto na estradi.
 2. Jacques Houdek

  Završio je osnovnu muzičku školu, smer klavir. Zatim je završio srednju frizersku i srednju muzičku školu, smer solo pevanje. Pohađao je pevanje na Berklee College Of Music u Bostonu 2001. godine.
 3. Jasna Gospić

  Jasna Gospić (Sarajevo, 1961. godine) je jedna od bosansko-hercegovačkih pevačica pop i muzike srednje generacije. Svoju pevačku karijeru započela je sa 16 godina u grupi “Plima”, koju je osnovao
 4. JBK

  Jedna Blokovska 'Kipa je rep sastav iz novobeogradskih blokova 61.,62. i 63. nastala 3. januara 2007. godine, iako je prvobitan naziv trebao da bude Blok Geto Protuve, JBK su na početku činila 2 člana
 5. Jelena Mrkić

  Jelena Mrkić jedna je od najpoznatijih i najatraktivnijih srpskih pevačica koja iza sebe ima mnogo obožavatelja, a pogotovo posle spota „Doveče“ u kojem se nalazi mnogo erotskih scena. Jelena je još jedna slavna
 6. Jelena Kostov

  Jelena Kostov rodjena je 23. novembra 1983 u Dimitrovgradu, zavrsila je Srednju muzicku skolu u Nisu i Muzicku akademiju. Postala je popularna posle ucesca u Zvezdama Granda, gde je ucestvovala i u finalu.
 7. Jelena Rozga

  Jelena Rozga (Split, 23. avgust 1977) hrvatska je pevačica. Jelena je u detinjstvu pohađala osnovnu i srednju baletnu školu koju je napustila kad joj se ukazala prilika da postane pevačica vrlo popularne splitske grupe Magazin.
 8. Jelena Vip

  Jelena Gerbec je rođena 14.11.1985. godine u Rumi. Završila je srednju tekstilnu školu. Pevanjem se bavi još od svoje osamnaeste godine, a do sada je imala 3 benda sa kojima je nastupala po Srbiji.
 9. Jelena Tomašević

  Jelena Tomašević (1. novembar 1983. Negotin, SFRJ) je pop pevačica iz Srbije. Poznata je po svom snažnom vokalnom umeću, dobitnik je brojnih internacionalnih nagrada, i 2008. godine je predstavljala Srbiju
 10. Jovana Nikolić

  Jovana Nikolić je rodjena 20.11.1982 u Beogradu. Diplomirani je pravnik. Na muzičku scenu Srbije kročila je još 2004 kada se pojavila na domaćem izboru za predstavnika za pesmu Evrovizije sa pesmom "Posle tebe".
 11. Jana

  Dragana Todorović, folk pevačica poznata pod nadimkom Jana je rođena 15.03.1974 godine u Prištini. 1997. godine se seli za Minhen gde trenutno živi sa svojim suprugom Ivanom Todorovićem koji je vlasnik "VIP produkcije".
 12. Jelena Broćić

  Jelena Broćić je srpska pevačica narodne muzike. Jelena Broćić, rođena je 11. avgusta 1975. godine u Turici kod Guče. Kao mlada, 1989. godine, publiku je osvojila pesmom "Umiri mi srce" i najavila uspešnu pevačku karijeru.
 13. Jelena Karleuša

  Jelena Karleuša Tošić je jedna od najkontroverznijih pevačica na srpskoj estradnoj sceni. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima je opravdala nadimak “mala od skandala” koji je dobila na osnovu istoimenog hita.
 14. Jami

  Jasna Milenković Jami je srpska folk pevačica. Jami je rođena u Beogradu 1970, a pre nego što je profesionalno počela da se bavi pevanjem narodne muzike aktivno se bavila gimnastikom. Muzičku karijeru je počela 1991.
 15. Jasmin Muharemović

  Jasmin Muharemović (Tešanj, 22. februar 1965) je jugoslovenski i bosanskohercegovački pevač narodne muzike. Jasmin Muharemović započinje muzičku karijeru 1983. godine. Iste godine se preselio u Požarevac
 16. Jašar Ahmedovski

  Jašar Ahmedovski (Prilep, 22. decembar 1964) srpski je pevač makedonskog porekla. Jašar Ahmedovski rođen je 22. decembra 1964. godine u Prilepu, pevačku karijeru je počeo pesmama „Svako svome mora da se vraća“ i „Sudbina je moja u rukama njenim“ 1980. godine.
 17. Jurica Pađen

  Jurica Pađen (3. februar 1955, Zagreb, Jugoslavija) je hrvatski muzičar koji je bio jedan od osnivača grupa Parni valjak i Aerodrom, i član grupe Azra. Tokom devedesetih godina dvadesetog veka osnovao je grupu pod nazivom Pađen bend