Anabela

Anabela Atijas je popularna bosanska pevačica koja je sa svojom karijerom krenula 1993. godine kao deo dueta Funky G zajedno sa svojim mužem. U aprilu 2009. godine Anabela i Gagi Đogani su se razišli privatno i poslovno, posle čega je Anabela nastavila karijeru kao solo pevačica.

Anebela Atijas je rođena kao Anabela Bukva 26. januara 1975. godine u Goraždu. Kada je imala samo tri godine njezini roditelji su se razveli i Anabela je otišla da živi sa svojim ocem. Zbog škole se sa trinaest godina preselila u Sarajevo, a kada je napunila 16 godina odlazi sa dečkom u Švajcarsku.

Kako nije imala nikakav kontakt sa svojim roditeljima, Anabela se nakon Švajcarske preselila u Beograd gde je neko vreme radila kao sekretarica. Upravo je tamo upoznala budućeg muža Đanija. Ubrzo je zatrudnela, ali je nažalost pobacila. Danas imaju dve ćerke Ninu i Lunu.

Posle dužeg vremena nestabilnosti braka Anabela i Đani su rešili da se raziđu, a Anabela je nakon toga upoznala novog momka za kojeg se venčala – Andreja Atijasa. Sa njim ima jedno dete, ćerku Blankicu rođenu u Sarajevu.

Anabela iza sebe ima nekoliko hitova kao što su: „Žena ratnik“, „Lutka bez ruku“, „Moj dragi“, „Ljuti se ljuti“, „Piće za drugare“, „Ne zovi me“, „Igra istine“…

Tekst je preuzet sa stranice Poznati.info.
Dodajte biografiju