Creative Band

Creative bend postoji od 2003. godine i čine ga šest članova. Izdali su dva studijska albuma “U vašim rukama” i “Ironija”, oba u izdanju City recordsa. Učestvovali su na brojnim festivalima: Budvanski, Sunčane skale, Radijski, Pop festival u Vrnjaćkoj banji i mnogim drugim sa kojih su neretko dolazili okićeni nagradama.

Svoj put ka vrhu muzičke scene Srbije i ex Yu prostora krčili su isključivo svojim brojnim živim nastupima u klubovima, diskotekama, koncertima na trgovima itd. Bili su muzička podrška u mnogim gledanim emisijama i show programima na popularnim televizijama gde su pobrali komplimenete publike.

Creative band je vremenom postao nezaobilazan član brojnih proslava, zabava uspešnih firmi, banaka i agencija kao i privatnih žurki povodom venčanja, rođendana… U svom repertoaru imaju oko 2000 pesama svih muzičkih žanrova. Omiljene su im one “čvršćeg” zvuka ali neretko se na njihovom repertoaru mogu naći i pesme drugih žanrova, evergreen, starogradske kao i lepe narodne pesme određenih izvođača.

Tekst je preuzet sa zvanične Facebook stranice.
Dodajte biografiju