DJ Shone

DJ-ingom se profesionalno bavi više od 10 godina. Paralelno sa dj-ingom dugi niz godina je radio na mnogim radio stanicama i televizijama kao muzički urednik, voditelj i urednik muzičko-zabavnih emisija. Ono što okarkteriše njegov energičan DJ set jeste repertoar, direktan kontakt sa publikom preko mikrofona kao i interakcija između njega i publike. Osim u dj-ingu, vrhunske rezultate postiže i kao producent.

05. jula 2010. godine je izašla njegova prva pesma koju je snimio sa Cvijom, pesma “DISKOTEKA” za koju je radjen i spot, a koji je na oficijalnom kanalu Youtube-a pregledan više od PET IPO MILIONA puta. Pesma pod nazivom “IGRAJ DOK POSTOJIŠ” koju je snimio sa Ivanom Selakov i reperom Sha kao i spot za pesmu, izlašli su 01. aprila 2011. godine i za sada spot već ima preko DEVET IPO MILIONA pregleda. Pesma je napravila balkansku klupsku revoluciju i od tada su skoro sve domaće pesme počele da liče na nju. 10. avgusta 2011. godine, takođe pod etiketom SHONE ENTERTAINMENT je izašla još jedna pesma, ovog puta u dve verzije. U prvoj verziji je gostovao reper JUICE, pesma nosi naziv “BAMBOLA”, a druga verzija je na engleskom jeziku i snimljena je takodje sa JUICE-om i sa jednim od najboljih MC-a u Evropi, u pitanju je GEO DA SILVA. Naziv pesme je “YOU MOVE” i za veoma kratko vreme i ove pesme imaju milionske preglede na mreži YouTube. 21. decembra 2011. godine je izašla pesma BEOGRAD koju je snimio sa Anabelom i popularnim sastavom Elitni Odredi i još uvek obara rekorde gledanosti na Balkanu, spot je do sada pregledan preko DVADESET DEVET MILIONA puta. Ova pesma predstavlja veliko muzičko osveženje u odnosu na sve njegove dosadašnje projekte i po oceni muzičkih kritičara pesma spada u nekoliko pesama sa najvećim brojem pregleda ikada na Balkanu. 06. juna 2012. godine je izašla pesma “VOLIM DO KRAJA” koju je snimio sa Gocom Tržan a u kojoj se pojavljuje i slovenački reper Challe Salle i do sada je došla do cifre od preko SEDAM MILIONA pregleda i slušanja. 28. septembra 2012. godine je izašla pesma “PROBIJAM LED” koju je snimio sa Ivanom Selakov, a za koju je uradio i klupsku verziju. Ovaj rmx je došao do cifre od OSAM MILIONA PREGLEDA a po samom izlasku i do samog vrha mnogih radio i televizijskih top lista.
Pesma izlazi i pod etiketom GRAND produkcije i od tada se intenzivira i pojavljivanje u najgledanijim emisijama ove izdavačke kuće ali i najgledanijim emisijama nacionalne televizije PINK. 19. decembra 2012. godine je izašla pesma “GRAM LJUBAVI” koju je snimio sa Natašom Bekvalac. Ova pesma ima preko TRI MILIONA pregleda. Po izlasku ove pesme dogovorena je i saradnja između njegove i jedne od najvećih diskografskih kuća u Srbiji CITY RECORDS za koju je i izdata pesma. 28. maja 2013. godine producentska kuća SHONE ENTERTAINMENT zbog velikog interesovanja dj-eva izdaje i tzv. PRIVATE VERSION pesme BEOGRAD ovog puta sa Dadom Polumentom i izmenjenim strofama Elitnih Odreda. Napominjemo da je ovo 25-a od finalne 55-e verzije i ona je nastala mnogo pre originalne verzije. 29. oktobra 2013. godine je izašla pesma “NAĐI MI ZAMENU” a gost u ovoj pesmi je Mc Stojan. Ova pesma beleži preko TRI MILIONA pregleda na mreži YouTube. 01. juna 2014. godine je izašla pesma “UVEK KAD POPIJEM” a gosti u ovoj pesmi su Dara Bubamara & Mc Yankoo. Pesma i spot trenutno imaju preko ŠEST MILIONA pregleda i slušanja. 07. jula 2014. godine je izašo i remix pesme “GLUVE USNE” koji je uradio za Gocu Tržan. 15. juna 2015. godine je izašla pesma “MUŠKE PRIČE” a gosti u ovoj pesmi su Emina Jahović & Teča Gambino. Pesma za rekordno kratko vreme postaje i hit leta a trenutno na YouTube-u ima preko JEDANAEST MILIONA pregleda i slušanja. USKORO izlazi i nova pesma pod nazivom “SRCE LEDENO”. Za pomenute pesme snimljeni su i spotovi koje možete videti u video galeriji.
Uveliko se radi i na albumu koji će se pojaviti u prodaji početkom leta 2016. godine. Sredinom 2011. godine pokreće svoj shop kao i producentsku i diskografsku kuću SHONE ENTERTAINMENT. Kruna dosadašnje dj karijere je saradnja sa najvećim zvezdama domaće estrade kao i gostovanja u gotovo svim najboljim klubovima na Balkanu i dijaspori.

Tekst je preuzet sa zvanične Facebook stranice.
Dodajte biografiju