Joca Stefanović

Puno ime: Jovan Stefanović
Godina rođenja: 12. novembar 1989.
Država: Srbija
Mesto: Valjevo

Jovan Joca Stefanović je popularni srpski pevač koji je karijeru započeo u “Zvezdama Granda”. Tokom takmičenja je svojim talentom i šarmom osvojio mnoga ženska srca, a nakon takmičenja se uspio izboriti za svoje mesto na estradi.

Obrazovanje

U Beogradu je završio nižu muzičku školu “Stanković” u kojoj je pohađao solo pevanje. Takođe, u Beogradu je završio i srednju elektrotehničku školu “Stari Grad”.

Privatni život

Rođen je 12.11.1989. godine u Valjevu. Do 1999. godine je živio u Prištini, a onda s porodicom odlazi u Beograd. Ljubav prema muzici prenio mu je njegov otac, poznati kompozitor Slavko Stefanović Slavkoni, koji je bio šef narodnog orkestra RTV Priština i najbolji harmonikaš Jugoslavije 1988. godine.

Joca je od 2016. godine je u vezi s Hanom Olajić, studenticom prava, za koju kaže da je drukčija od svih devojaka s kojima je bio do sada i da je jedna od retkih koji se bore za nešto što žele. Pre toga bio je u vezi sa Zlatom Aranđelović, kćerkom Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša te s Helenom Topalović, kćerkom Milana Topalovića.

Ostatak teksta na: Poznati.info