Marijana Zlopaša

Marijana Zlopaša je talentovana pevačica koja zajedno sa ostalim kolegama sa pevačke scene nastavlja da niže hitove i tako pokazuje kako je došlo vreme za mlade pevačke nade. Već je prvim albumom dokazala da se od nje može mnogo da očekuje, a to su svojom saradnjom potvrdile i mnoge uticajne osobe u svetu muzike.

Marijana Zlopaša je rođena 20. maja 1979. godine u Beogradu. Kako je želela da pevanje bude ono što će da radi u budućnosti, Marijana je diplomirala džez pevanje na Akademiji lepih umetnosti, a prvi nastup bio je 2000. godine na „Pjesmi Mediterana“.

Osim festivala „Pjesma Mediterana“ Marijana je učestvovala i na drugim festivalima, pa tako ne smemo da zaboravimo na poznate „Sunčane skale“. Posle festivala pevačica se oprobala i na Beoviziji. Posle učestvovanja na raznim muzičkim događanjima, došlo je vreme da Marijana objavi prvi album.

Godine 2010. Marijana je objavila album pod nazivom „Katanac“ na kojem su radili Arsen Dedić, Željko Joksimović, Dragan Brajović Braja i Aleksandra Milutinović. Pevačica je promovisala album u klubu „Baby’s“ gde su došle mnoge poznate ličnosti da podrže muzičku karijeru talentovane pevačice.

Neke od njenih pesama su: „Zauvijek“, „Hladno srce“, „Dal si vrijedan“, „Najdraže moje“, „More more“, „Katanac“, „Tajna slikana životom“, „Kradem“, „Samo da si tu“, „Ti zavolio si nju“…

Tekst je preuzet sa stranice Poznati.info.
Dodajte biografiju