Marina Tadić

Marina je rođena 29. juna 1983. godine u Valjevu. Završila je fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i radila kao profesor plivanja.

Svoj prvi album je objavila u decembru 2008. godine, a najzvučnije pesama sa tog albuma su “Nisi bio tu”, “Još sam ona stara” i “Ljubi, ljubi” i vec sa prvim albumom je postigla veliku popularnost.

Nakon toga objavljuje singl “Bilo nam je mega, mega”, za koji je snimila i spot koji ostaje veoma zapažen.

Zatim 2011. izdaje pesmu “Disko devojka” kao najavu za album koji izlazi polovinom 2012. pod nazivom “Bol za bol” sa kog se odmah izdvaja istoimena pesma “Bol za bol” za koju Marina ubrzo snima i visokobudžetni spot.

Ubrzo su put do srca slušalaca pronašle i numere “Više me ne zovi” i pesma koja postaje mega hit “Otrove” koju Marina ekranizuje krajem 2012. godine.

U spotu se kao i u spotu “Bol za bol” pojavio mladi maneken Nikola Soc, a spot je izazvao odlične reakcije publike. Zatim u 2013. snima spot za pesmu “Moj lepi skote”, Marina se u tom spotu bavi problemom od kog mnogi okreću glavu, a to je nasilje nad ženama, spot je ostavio jak utisak na publiku i koliko-toliko podigao svest ljudi, da se ne ćuti o nasilju u porodici.

Marina je u 2013. bila i gostujuća glumica u domaćoj seriji “Folk”, nakon toga joj se otvaraju i vrata njene sporedne ljubavi, glume. Ona dobija ulogu u hit seriji “Budva na pjenu od mora” tu ostvaruje zapaženu ulogu (Nikolina), posle koje gostuje i u spotu grupe “The books of knjige”, ali i posle svega toga ona se vraća svojoj najvećoj ljubavi, muzici. I tokom 2013. nastupa kako po najpoznatijim klubovima u Srbiji, tako i van granice naše države. U aprilu 2014. izbacuje novi singl “Zaboravi”, kao najavu
za novi album, koji se očekuje krajem 2014.

Marina je za 5 ipo godina postojanja na našoj javnoj sceni postala jedna od naših najpopularnijih i najuspešnijih pevačica i jedini razlog za to su njene kvalitetne pesme i njena posvećenost poslu, ona uz sebe ima najbolji tim saradnika.

Marina i u 2014. ostaje dosledna sebi i karijeru gradi isključivo svojim kvalitetnim radom i trudom.

Njeni nastupi su i više nego dobro posećeni, ona nosi epitet “najveće zvezde beogradskog clubbing-a”, ali Marina nije popularna samo u Beogradu, ona je u prethodnom periodu imala nastupe kako po celoj Srbiji, tako i u zemljama iz regiona.

Dodajte biografiju