Nemoguće Vruće

Grupa je osnovana 1. Marta 1995. godine. Vođa i osnivač je bio Zvezdan Nikolić-Zeka. Od tada grupa nastupa kao vodeci bend za svadbe, krštenja, roendane, žurke, zabave, klubove…

Grupa je izdala dva albuma u produkciji ZAM sa hitovima kao što su: Slađana, Druže moj, Gara, Dok je reka bice somova, Grešnica, Trista čaša rujnog vina, Hajde ženo vrati se, Bože, Bože itd.

Treći album “Nataša”, izdat je za VIP produkciju i tu se izdvojila kao veliki hit pesma “Idi tata”. Grupa broji šest članova, a vođa grupe je Zvezdan Nikolić – Zeka (tel. 063/214-866).

Najveći, najbolji i najprofesionalniji bend za svadbe, žurke, rodendane, zabave i sl. Grupa “Nemoguće Vruće” – uvek nasmejani, veseli, raspoloženi, vredni, uredni, profesionalni. Lako stupaju u kontakt s gostima, tačno znaju kad šta treba svirati da bi se čitavi nastupi veoma brzo pretvorili u lude žurke i zabave koje se dugo pamte.

Šef tehnike stiže sa obučenim osobljem (tehničarima) i 2-3h ranije, postavlja i štimuje instrumente,zatim stižu i muzičari koji obavljaju tonsku probu pre ulaska gostiju u salu. Tu treba pomenuti i vrhunsko DYNACORD ozvučenje koje je uvek prijatno i nije nepotrebno glasno, zatim atraktivnu rasvetu, dim efekte i tome slično što sve pomaže da nastupi grupe “Nemoguće Vruće” budu na visoko profesionalnom nivou.Treba pomenuti i vrhunski SHOW program, koji se izvede uvek u pravo vreme, tako da su gosti nasmejani do suza, po cemu je ovaj bend zaista jedinstven i što ga stavlja u red najtraženijih internacionalnih SHOW bendova.

Mnogi kažu da čak i tuđi hitovi zvuče mnogo bolje od originala u izvedbi grupe “Nemoguće Vruće”. Bend je specijalizovan i nadaleko poznat po vrhunskoj atmosferi koju pravi dok svira svadbe, krštenja, rodendane, žurke, zabave …

Grupa je poznata i po saradnji sa estradnim zvezdama. Tako su sa nama nastupali: Lepa Brena, Ceca, Miroslav Ilić, Šeki Turković, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Keba, Vera Matović, Era Ojdanić, Goca Lazarević, Kemiš i Zorica Brunclik, Tanja Savić, Rada Manojlović i mnogi, mnogi drugi, a stalna pevačica benda već dugi niz godina, koja je poznata po svom dobrom vokalu, je Nataša Milinčić, čije fotografije imate priliku da vidite na sajtu.

Najbolji, najprofesionalniji bend (orkestar, muzika) za svadbe, rodendane, žurke, zabave, krštenja i klubove …

Grupa je imala bezbroj uspešnih nastupa u Srbiji i širom Evrope. Godine 1998 proglašena je za najbolji muzicki sastav u Evropi (u konkurenciji bendova koji su naše gore list…). Tu je i na stotine nastupa na raznim televizijama i radio stanicama, što je doprinelo da grupa doživi zavidan nivo popularnosti koji ima danas.

Tekst je preuzet sa zvanične internet prezentacije.
Dodajte biografiju