Sexy Sandra

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, je srpska starleta i pevačica koja je javnosti postala poznata posle učešća u rijaliti programu “Veliki brat”. Rođena je 3. novembra 1988. godine u Beogradu. Završila je srednju trgovačku školu, ali time nije nastavila da se bavi. Od 16. godine je radila na splavovima kao igračica, a od 2009. godine je počela peva.

2009. godine je ušla u kuću “Velikog brata” sa epitetom “najlepše guze”. Za sebe je rekla da je zanimljiva, provokativna, intrigantna, malo bezobrazna i da dobro izgleda. Bila je bliska sa fudbalerom Manuelom koga je zavodila pesmama: “Mače moje” i “Otkači”, a on je nju masirao. Od Sandre se očekivalo da će napraviti šou, ali je, posle 14 dana, ispala. Izgubila je duel sa momkom iz Zaječara čiji je nadimak “Maler”.

2014. godine je postala jedan od učesnika rijalitija “Farma 4”. Na imanje je otišla sa namerom da promoviše pesmu “Siso lažljiva” koju smatra svojim najvećim hitom. Nju je trebala da otpeva pokojna Ksenija Pajčin, ali posle tragedije koja se dogodila, jedino je Sandra imala hrabrosti to da uradi.

Starleta se poljubila sa Andrijom Markovićem Akijem i spavala je u njegovom krevetu jer se plaši buba i gmizavaca. Posvađala se sa koleginicom Vesnom Rivas, a najviše ju je razočarala Zorica Marković. Eri Ojdaniću je rekla da može deda da joj bude i nije dozvolila da se sa njom poigrava.

2016. godine je, po drugi put, otišla na “Farmu”. Imala je seks sa stomatologom i di-džejem Milanom Đorđevićem Crnim, iako se u početku protivila. Zadruga je snimak pustila farmerima, a Sandri i Crnom je bilo neprijatno. Farmer Nikola Lakić je tvrdio da je starleta, zapravo, u njega zaljubljena. Pošto je često kršila pravila, organizatori su je kaznili tako što su joj smanjili honorar.

Ljubavni život

O starletinom privatnom životu se malo toga zna. 2010. godine je izjavila da je u vezi sa voditeljkom Jovanom Žeželj. Ne zna se da li je to bila istina ili je samo htela da se približi gej populaciji u Srbiji. U spotu za pesmu “Diznilend” je učestvovao maneken i bivši farmer Bane Janković sa kim se spekulisalo da je bila u vezi. Slobodnije se ponašala prema starijem kolegi Eri Ojdaniću na snimanju jedne emisije zbog čega je on imao problema sa verenicom.

Pevačica voli da se slika i da radi revije u slobodno vreme. Izjavila je da ima nastupe bar tri puta nedeljno i da sarađuje sa dvojicom klavijaturista. Najviše voli narodnu muziku, a ličnost kojoj se divi je Svetlana Ceca Ražnatović. Komedije je opuštaju. Veliki je ljubitelj životinja pa joj teško pada kada su njihovi vlasnici neodgovorni.

Oprobala se i kao voditeljka. U Knez Mihajlovoj ulici je prolaznicima postavila pitanje koliko često vode ljubav na koje je dobila svakakve odgovore. Na društvenim mrežama se pohvalila da je jedan obožavalac istetovirao njeno ime i naziv hita “Siso lažljiva”.

Sandra je, na nagovor menadžera, sa 17 godina ugradila silikone i svom imenu je dodala pridev “seksi” sa kojim se nije slagala. Prvo je stavila jaku trojku, a onda je korigovala u slabiju četvorku. Visoka je 168 cm, a teška 45 kg. Na zadnjici ima tetovažu škorpije.

Tekst je preuzet sa stranice Biografija.org.
Dodajte biografiju