Slobodan Vasić

Slobodan Vasić rodjen je u Senti 18. 07.1991. U porodicnoj kuci zivi sa ocem Goranom, majkom Marijom i mladjom sestrom Natasom. Vrlo rano otkriveno je da ce Slobodan biti buduci zaljubljenik u muziku i estradu. Sa samo 4 godine poceo je da uci da svira harmoniku, a roditelji su ga podrzavali i negovali njegovu zainteresovanost za nastupe. Uvek je bio skromno dete,lepo vaspitano i svi su ga voleli i zanimali se za njegovu ljubav prema muzici na raznim porodicnim okupljanjima, vencanjima.

Kada se sa 11 godina sa porodicom odselio u Suboticu mnogo ozbiljnije se oceo baviti pevanjem, a sa 14 je ucio da svira klavijature. Trudio se da ne pravi razliku u vrstama muzike, svirao je i zabavnu i narodnu. U srednjoskolskim danima za dzeparac je zaradjivao pevajuci. Toma Zdravkovic, Saban Saulic, Jovan Perisic, Dzej i Aco Pejovic su umetnici koje on ceni najvise od svih i na njih se ugleda u profesionalnom smislu.

Siroj javnosti postaje poznat svojim ucescem u Zvezdama Granda 2007. gde se Sloba plasirao medju najboljih 36 interpretacijom pesme Ace Pejovica “Jelena”. Publika kaze da je on harizmatican, sarmantan, mladi umetnik andjeoskog lica pred kojim je uspesna karijera.

Tekst je preuzet sa sajta Radios3.rs.
Dodajte biografiju