Stefan Petrušić

Rođen je 25. jula 1989. godine u Smederevu. Odrastao je u Smederevskoj Palanci, gde je i završio osnovnu i srednju školu, nakon koje je upisao Pravni fakultet u Beogradu. Pevanjem je počeo da se bavi od malih nogu, kao i da svira harmoniku i klavijature. Postao je poznat prijavljivanjem na takmičenje Zvezde Granda 2010/2011.

Iako je u devetom krugu napustio takmičenje, iz baraža se vratio i nastavio da niže uspehe. U XIV krugu, izvođenjem pesme Zdravka Čolića – „Ti si mi u krvi“ uspeo je da se plasira u finale. U Beogradskoj Areni, 18. juna 2011. godine, kroz četiri kruga predstavio se pesmama „Lejla“, „Ne pitaj“, „Nesanica“ i „Sve još miriše na nju“ i odneo pobedu sa osvojenih 213.664 glasova. Kao pobednik dobio je stan u Beogradu i snimanje CD-a za Grand produkciju.

Prvu pesmu, „Makadam“, premijerno je izveo u emisiji Zvezde Granda 2. jula 2011. godine, dve nedelje nakon finala. Prvi CD, sa devet pesama, izašao je u januaru 2012, a u aprilu iste godine osvojio je treće mesto na IV Diet plus Grand festivalu, predstavivši se duetskom pesmom sa Gocom Tržan „U tebe me ne diraj“.

U junu 2013. je izašla njegova nova pesma „Veo“. U avgustu 2014. na festivalu “Stari grad” u Novom Pazaru sa Noturno bendom osvojio je prvo mesto po glasovima publike, predstavivši se duetskom pesmom “Zar to je sve”.

Tekst je preuzet sa sajta Wikipedia.
Dodajte biografiju