1. Frajle

  Četiri dame... Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice su grupe The Frajle. Četiri vokala i dve akustične gitare ne mogu nikako dočarati šta The Frajle u stvari, jesu.
 2. Fluentes

  Goran Bošković, frontmen grupe te glavni autor glazbe i tekstova, osniva Fluentes 2004. godine u Đakovu. Tijekom godina nižu se pjesme a producentsku ulogu za glazbu sastava preuzima Željko Nikolin u Osijeku.
 3. Fazla

  Zlatan Fazlić Fazla (Sarajevo, 1959), bosanskohercegovački pevač i tekstopisac. Zlatan Fazlić Fazla rođen je 6. marta 1959 u Sarajevu. Osnivač je grupe Papiga s kojom je objavio prvu LP-ploču. Nakon raspada
 4. Flamingosi

  Flamingosi su bili grupa iz Srbije i Crne Gore, koju su činili TV voditelj Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj. Zajedno sa džez-folk pevačem Luisom, grupa je osvojila prvo mesto na takmičenju Beovizije 2006. sa pesmom "Ludi letnji ples".
 5. Fox

  Branko Kljaić poznatiji kao Fox repom počinje da se bavi 2004. godine. 2005. godine snima prvu pesmu sa Sheom, koja nosi naziv „Urbana sila“. Od 2005. do 2008. učestvuje u grupi „Okrug“. 2008. se udružuje sa reperom Raćimom
 6. Funky G

  Funky G je muzička grupa iz Srbije. Frontmen grupe je Gagi Đogani, brat Đoleta Đoganija, frontmena grupe Đogani. Dugogodišnji član grupe Funky G bila je i bivša Gagijeva supruga Anabela Đogani.
 7. Fil Tilen

  Fil Tilen (Slaven Berić), muzičar, tekstopisac, izvođač poreklom iz Bjelovara. Još od malih nogu krasi ga poseban talent pisanja pesama, što prepoznaje profesorka hrvatskog jezika podstičući ga na razvoj literarnog izražavanja.