1. Hasan Dudić

  Hasan Dudić (Šabac, 21. jul 1957) srpski je pop-folk pevač. Pevanjem se bavi preko 40 godina, a pored pevanja pisao je i tekstove za mnoge poznate pevače.
 2. Haris Džinović

  Haris Džinović je popularni pevač iz Bosne te tekstopisac i muzičar. Dosada je objavio mnogo albuma i otpevao pesme koje su brzo postale hit u celoj bivšoj Jugoslaviji. U svojoj je karijeri uradio mnogo toga pa je tako osvojio mnogo nagrada.
 3. Hanka Paldum

  Hanka Paldum je poznata bosanskohercegovačka pevačica. Rođena je 28. aprila 1956. u Čajniču. Kada je imala sedam godina, sa porodicom se preselila u Sarajevo. U osnovnoj školi je često nastupala kao solista na školskim
 4. Hari Mata Hari

  Hari Mata Hari je bosanskohercegovačka pop grupa, koja sa preko 1000 održanih koncerata i 5 miliona prodatih albuma spada u jednu od tiražnijih grupa na prostorima nekadašnje Jugoslavije.
 5. Halid Muslimović

  Halid Muslimović (Prijedor, 21. januar 1961) jugoslovenski je pop-folk pevač. Rođen je u Prijedoru, a svoju muzičku karijeru započeo je 1982. Jedan je od najpopularnijih pevača u bivšoj Jugoslaviji pošto je prodao više miliona ploča.
 6. Halid Bešlić

  Halid Bešlić (Sokolac, 20. novembar 1953) je bosansko-hercegovački pop-folk pevač. Bešlić se muzikom bavio u ranoj mladosti. Nastupao je na školskim i mesnim priredbama. Nakon osluženja vojnog roka, preselio se u Sarajevo
 7. Hakala

  Početak svoje karijere Hakala započinje još 1984. godine kao član Kulturno Umetničkog Društva "RIČICE” u Zenici. Godinu dana posle 1985. godine sa prijateljima (Igor Blažević, Vlado Petrović, Bane Mijatović, Mutnica Jasmin
 8. Hladno Pivo

  Hladno pivo je hrvatska rok (nekada pank) grupa iz Zagreba nastala 1987. godine. Do sada su objavili sedam albuma i spadaju među najpopularnije grupe tog tipa kako u Hrvatskoj, tako i na prostoru bivše SFRJ.