Mina Kostić

Puno ime: Jasmina Kostić (Minira Jašari)
Godina rođenja: 5. maj 1975.
Država: Bosna i Hercegovina
Mesto: Orašje
Aktivni period: 2000 -

Mina Kostić ili „džepna Venera“ velika je pevačka zvezda koja je zbog svojih oblina i male visine dobila ovaj lepi nadimak. Već na početku karijere je priznala kako je romskog podretla i kako je njeni prirodni roditelji nisu mogli izdržavati zog čega je posvojena.

Jasmina Mina Kostić je rođena je 05. maja 1975 godine u Orašju, Bosni i Hercegovini. Pevačica se sa muzikom susrela brzo, a kako je bila iskrena od samog početka skoro nikada nije imala problema sa medijima. Novinari su odustali već na početku od bilo kakve senzacije.

U svojoj karijeri Mina je pevala sa mnogim poznatim ličnostima kao što su Dejan Stanković, Siniša Mihajlović, a pevala je i na svadbi Jelene Karleuše. Učesnik je i finalista Farme 2010 godine. Bila je udata je za Igora Kostića (Igor X) koji je takođe pevač i sa njim ima ćerku Anastasiju, koja je rođena u Februaru 2009 godine. Pevačica iza sebe ima mnogo pesama kao što su: „Srčani udar“, „Pojačajte Zvuk“ i „Muziku pojačaj“.

Jasmina Mina Kostić je mnogo puta imala zanimljive nastupe kao jednom na snimaju emisije „Skandalozno“ kada je oplela po kolegama iz „Grand produkcije“. Izjavila je kako izgleda bolje nego polovina „Zvezda Granda“ koje su od nje mlađe i po 15 godina. Priznala je kako ima telo koje nije za baciti.

Mina Kostić je poznata kao folk pevačica koja ima takve pesme, ali koja ponekad voli da otpeva i poneki zabavnjak. Tako je jednom prilikom to uradila sa pesmom Doris Dragović, ali nije ostalo poznato šta je o tome mislila pevačica iz Hrvatske.

 Izvor: Poznati.info